Vi nærmer os december og det betyder at du skal til at tænke på gaver.

December er nemlig den måned i året hvor vi køber flest gaver. Det er nok næppe en overraskelse, men ikke desto mindre er der mange der bliver overrasket af det hvert år alligevel. For mange er det nemlig til trods for at man kender modtageren til gaverne rigtig godt, svært at finde en. 

Mænd har det som regel med at ønske sig store ting. Det kan være de ønsker sig ny fladskærm, ny motorcykel, en speedbåd eller et par alufælge til bilen. De er ikke så gode til at ønske sig små nips ting. Her er kvinder langt bedre, det er dog ikke uden faldgruber. Det er nemlig ikke så fantastisk at købe frækt lingeri hvis du køber det 2 numre for stort. Derfor gælder det om at lægge hovedet i blød inden du går på jagt. 

Hvad skal man købe

Når du skal købe gaver til ham, så kan du altid sigte efter hans hobby. De fleste mænd har en hobby. Det kan være sport, gør-det-selv eller samle legetøjbiler. Uanset hvad hobbyen er, så kan du finde småting til den. Her er der uden tvivl en specialforretning der kan rådgive. Mænd er normalt også altid vilde med en bestemt type spiritus. En god flaske af denne er altid en vinder. Deres favorit deodorant plejer de også at glæde sig over. Så slipper de for selv at købe den. 

Kvinder er langt bedre end mænd til at ønske sig ting. De har normalt en lang liste. Du kan sikkert endda finde den online. Det er noget af det de har styr på. Derfor kan man til dels her slavisk købe ind derfra. Du kan også overraske med noget wellness eller selvforkælelse. Et gavekort til spa eller kosmetolog er altid en god ting. 

Som par skal i heller ikke glemme jeres forhold. De seneste mange år har mange par boostet sexlivet gevaldigt ved at købe en erotisk julekalender. Her skal i sammen hver dag pakke et stykke sexlegetøj eller lingeri ud. Dermed bliver december hurtig til en hed måned selvom det er bidende koldt udenfor.