Du kan ikke gøre noget uden tid. Vi har alle 24 timer i døgnet, og vi skal få det bedste ud af dem. Dette blogindlæg handler om, hvordan du kan få mere ud af din hverdag, så du ikke føler, at der aldrig er tid nok til alting, hvilket mange oplever i disse dage. Der er nogle enkle ting, du kan gøre for at forbedre din hverdag og få mere ud af livet:

  1. Lav en madplan, så aftensmaden er organiseret. Hvis der ikke er styr på aftenens måltid, hvem der handler ind, og hvornår, så skaber det unødvendig stress og irritation i hverdagen. Lav en madplan for hver dag, og handl det ind samlet i starten af ugen. Du kan også gøre brug af måltidkasser, hvor du vælger retterne, og så får du leveret alle ingredienserne til din adresse. Du kan vælge mellem børnevenlige retter, udenlandske retter og slankemad. Du kan se, hvor du kan bestille på maaltidskassen.com.
  2. Lav en oversigt over aktiviteter på en ugeplan. Du kan bruge din kalender på computeren eller en fysisk kalender, som hænger fremme i huset. På den måde, kan man skabe sig et overblik over både forældres, men også børnenes fritidsaktiviter og legeaftaler med mere. Det vil skabe mere overskud med hensyn til mad, tid og fokus.
  3. Lav faste rutiner med lektier og sovetider for børnene. Hvis man har børn, så kan det hele godt flyde sammen i hverdagene. Inden man får set sig om, så er klokken mange, ungerne har ikke fået lavet lektier, og de kommer alt for sent i seng. Igen er det unødvendigt stress, som kommer frem, fordi det hele er ustruktureret. Lav et tidsskema, hvor der står, hvad tid i spiser aftensmad, hvad tid der skal laves lektier, og hvornår det er sengetid.
  4. Dyrk regelmæssig motion for at give dig selv ekstra energi. Det lyder tosset, at motion vil give ekstra energi, men det er ikke løgn. Nøglen til den gode energi, er at gøre det så tidligt på dagen som muligt. Undgå at dyrke motion efter spisetider, da adrenalin godt kan gøre det svære at falde i søvn.
  5. Gå i seng til ordentlig tid, så du kan få en god nats søvn og være frisk og veludhvilet til den næste dag. Hvis aftenen har forløbet sig efter skemaet, og du har dyrket motion tidligere på dagen, så vil du sove som en baby, når du lægger dig.