Shopify og WordPress er to af de mest populære hjemmesidesystemer. De har begge positive og negative sider, så der er ikke noget entydigt svar på dette spørgsmål. Men hvis du leder efter et system, der kan håndtere en online butik eller en blog, så kan Shopify være din bedste mulighed. Her er hvorfor:

Om Shopify

Shopify er god til at håndtere e-handelswebsteder eller blogs. Det har et væld af funktioner, herunder muligheden for at sælge dine produkter online, så du ikke behøver at samle ordrer manuelt og levere dem selv. Shopify tilbyder også hosting-tjenester, hvis kunderne ønsker deres eget domænenavn i stedet for at bruge dit eget til URL-adressen. De er ret overkommelige også.

Fordel ved Shopify:

Shopify er let at oprette. Der kræves ingen færdigheder i at bygge hjemmesider, men det kan være et meget indviklet, hvis man aldrig har prøvet noget lignende før. Hvis du vil lave det selv, skal du blot tilmelde dig, vælge en skabelon og begynde at tilføje produkter eller indhold. Du kan også få en shopify ekspert til at hjælpe dig.

Ulemper ved shopify:

Shopify har bestemt sine begrænsninger. For eksempel giver det dig ikke mulighed for at tilpasse dit websted og tilføje ting som brugerdefineret kodning eller et SEO-plugin. En anden ulempe er, at omkostningerne ved at drive en virksomhed stiger, når du ønsker mere end blot grundlæggende funktioner (som f.eks. salg på Facebook).

Om WordPress

WordPress er et godt valg for folk, der ønsker at oprette en online butik, der bruger brugerdefinerede domænenavne i stedet for Shopify’s URL-hosting service. Det kræver også betydeligt mindre tid og penge end at bygge dit eget websted fra bunden, hvilket gør det nemmere for dig, hvis du ikke er teknisk kyndig eller har begrænsede ressourcer.

Fordele ved WordPress:

WordPress er et godt valg for bloggere og små virksomheder. Det er gratis og nemt at opsætte og vedligeholde, men det har også tilstrækkelig fleksibilitet til at gøre det muligt for folk med mere erfaring i webudvikling (eller kodning) at tilføje deres egne tilpasninger. Der findes tusindevis af forskellige temaer. Både temaer, som er gratis, men også temaer, der koster lidt penge, til gengæld kan de være meget deltaljeret, så du ikke behøver at lave det vilde selv for at lave din egen WordPress hjemmeside.

Ulemper ved WordPress:

Hvis du ønsker at sælge produkter eller tjenester via dit websted, er WordPress måske ikke det bedste valg. Du skal have erfaring med kodning, så du kan tilføje et e-handels-plugin, som gør det muligt for dine besøgende at købe ting på dit websted. WordPress er gratis, men hvis du vil have mere detaljerede funktioner, koster det penge.