Smerter i ryggen

 

Hekseskud, nerve i klemme, iskiassmerter – begreberne er mange og smerterne ofte store. Smerterne kan være voldsomme og kan undertiden forhindre os i at varetage normalt arbejde og livsførelse.

For mange er rygsmerter men de står på en sådan påvirkning at deres livskvalitet at de søger hjælp for det. Men mange accepterer desværre bare smerterne og lader stå til

Heldigvis er der hjælp at hente. Din Kiropraktor København kan hjælpe dig med at komme til bunds i årsagen til dine rygsmerter og hjælpe dig med behandling når dette er påkrævet.

Kiropraktorerne er den faggruppe som ser og behandler flest rygsmerter og har samtidig uddannelse sideløbende med Lægerne i Odense, hvilket gør dem oplagte i valget når din ryg giver dig smerter.

Ondt i ryggen forekommer hos en stor andel af befolkningen igennem deres livstid uden det nødvendigvis betyder, at de har alvorlige rygproblemer. Det kan dog være stærkt hæmmende, mens det står på, og gå ud over livskvaliteten.

Behandlingen af rygsmerter er individuel og ikke to forløb med rygproblemer er ens. Desværre er ikke alle rygproblemer lige nemme at løse og nogle forløb er længerevarende – de fleste vil dog hurtigt opleve stor fremgang, og de fleste oplever allerede lindring efter første besøg hos en kiropraktor

Rygsmerter – er det farlig?

Selvom dine smerter synes alvorlige og farlig kan ryggen heldigvis holde til meget og den skal således ikke direkte skånes. Den skal dog bruges med omtanke også når den har smerter. Det er derfor vigtigt at forsøge at holde sig så aktiv som muligt for hurtigst muligt at komme af med dine rygsmerter

Langt de rygsmerter fleste skal heldigvis ikke opereres men kan varetages med manuel behandling samt øvelser/træning. Symptomerne og varigheden af rygsmerter kan variere meget i det enkelte forløb.

 

 

 

Få hjælp til at blive dine rygsmerter kvit idag – book tid hos din kiropraktor