Det kan tit være svært at gennemskue, hvad det vigtigste at pakke i pusletasken er. Lidt længere nede kan du finde 5 af de mest nødvendige ting, som du burde pakke i din pusletaske. Det er selvfølgelig meget forskelligt fra barn til barn, hvad der er vigtigt. I en Filibabba pusletaske er der massere plads til alle de nødvendigheder, som altid er smarte at have med.

Det kan tit være ret smart at kunne forudse hvordan turen med din baby bliver, og hvilke udfordringer man kunne komme til at møde. Ved at vide hvilke udfordringer der kunne komme, vil man kunne komme dem i forvejen. Ved at pakke sin Filibabba pusletaske med alle nødvendighederne, vil man kunne komme ting som, et sultent barn og en ny ble i forvejen.

De 5 mest nødvendige ting til din Filibabba pusletaske

Det er super vigtigt, at man får pakket sin pusletaske ordentligt med de nødvendige ting. Det er altid super godt at pakke enten en puslepude/ liggeunderlag samt med et par stofbleer, når baby trænger til en ny ble. Det er også altid vigtig at få pakket underholdning, som fx en sut eller et stykke legetøj. Hvis den lille skulle gå hen og blive sulten, er det altid en god ide at have en flaske eller noget mos med.

  • Puslepude/ liggeunderlag: Det er altid vigtigt at have en puslepude eller et liggeunderlag med, fordi man aldrig kan vide, hvornår den lille skulle trænge til et bleskifte. Hvis man er på tur og det eneste sted med mulighed for at skifte er et koldt gulv på et offentligt toilet, er det altid rart at have noget med, som barnet kan ligge på.
  • Stofbleer: Det kan være super praktisk at have stofbleer med, når barnet skal have en ny ble. Her kan du sikre at din puslepude eller liggeunderlag ikke bliver beskidt, ved at dække underlaget med stofbleen. Det kan være en god ide at pakke dem i forskellige farver, sådan man ved hvilke er brugte og hvilke er rene.
  • Bleer: Det er altid vigtig at tage godt med bleer med. Det afhænger selvfølgelig både af turens længde og barnet. Men at pakke omkring 4-5 bleer skulle være nok til en tur.
  • Sutter/ legetøj: Sutter kan ofte blive væk eller beskidte, og det kan tit være svært at få dem rengjort ordentligt derfor er, at god at have lidt ekstra i tasken. Sutter og legetøj kan også være god underholdning.
  • Mad og drikke: Hvis du ammer er du heldig hele tiden at have mad på dig. Hvis du ikke gør, kan det være en god ide altid at have en flaske med eller lidt mos. Så vil du undgå en sulten og til tider en sur baby.

Det er vigtigt at kunne forudse turen med en baby

Det kan være smart og vigtigt at kunne forudse om babyen skulle kunne få brug for på turen, og hvilke udfordringer man måske vil kunne støde på. Ved at vide dem på forhånd vil man have mulighed for at kunne enten forhindre dem eller have en løsning lige ved hånden. Nogle ting er nemmere at forudse end andre. Det kan være ret nemt at forudse, at barnet måske skulle blive sulten eller kunne trænge til en ny ble. Men det kan være svære at forudse at barnet skulle gå hen og blive syg. Derfor er det vigtig at forberede sig så godt som muligt uden selvfølgelig at pakke alt for meget og ende med at slæbe alt for meget.